Discover the event of april 12-13, 2017: Cibus Connect, the exhibition of the Italian food and beverage industry

GALLERY

PROGRAM

WEDNESDAY, APRIL 12

  • Agrifood Monitor: Global market opportunities for Italian dairy products: challenges, scenarios and growth strategies

More

Proceedings

 

  • German Retail between digital and discount  
  • The Growth of organic food in France and Benelux
  • Gourmet and Regional Food Trends in France 
  • Italian food taking off on digital platforms  
More
  • Made in Italy products: procurement criteria and future challeges for Food Services  
More
  • Tespi Awards Session 1
    Awards di Salumi&Consumi, Carni&Consumi e Formaggi&Consumi
More
  • Forum Cibus Connect 2017
    The positioning of the Made in Italy food and beverage sector in relation to international developments in consumption trends. Session 1
    More

  • Gala Dinner by Chef Enrico Bartolini – Ristorante Enrico Bartolini Mudecredstarredstar  Michelin, Milan

Organized by:

In collaboration with:

THURSDAY, APRIL 13

  • La responsabilità di essere Impresa e l’Impresa di essere responsabili
Scopri di più

Atti dei convegni

  • L’innovazione ambientale driver per la competitività delle filiere agroalimentari italiane
Scopri di più
  • Lo scenario agroalimentare negli “States”: una tavola rotonda sui trend futuri e molto altro ancora
Scopri di più
  • Agrifood MonitorPosizionamento competitivo e scenari evolutivi per le carni trasformate italiane nel Regno Unito
Scopri di più

Atti convegni

  • Asia: Food Trend e Casi di Successo
  • Il successo del food Made in  Italy nel mondo e le strategie della ristorazione nel travel: criteri e modalità di approvvigionamento sui diversi mercati di riferimento
Scopri di più
  • Forum Cibus Connect 2017 Posizionamento del Made in Italy Alimentare nell’evoluzione internazionale dei consumi – Sessione 2
Scopri di più

Organizzato da:

In collaborazione con:

 

Press Releases Cibus Connect 2017


04/13/2017

THE FIRST EDITION OF “CIBUS CONNECT” IN PARMA ENDS WITH GREAT SATISFACTION OF FOOD COMPANIES AND BUYERS

Cibus Connect, the exhibition of the Italian food and beverage industry, has ended today. The new two-day exhibition saw the participation of 400 exhibitors, 1000 foreign buyers and 10,000 operators on the first and second day. 

DOWNLOAD PDF