Esporre

ESPORRE A CIBUS 2020

Scopri CIBUS 2020

Anche nel 2018, Cibus si è confermato l’evento di riferimento dell’agroalimentare italiano. Esclusivamente dedicato ai principali operatori e professionisti del settore agroalimentare, Cibus presenta un'offerta di prodotti Food Made in Italy unica e completa in un format efficace e dinamico articolato per i key-players del settore

Scopri di più

I numeri di CIBUS 2018

Cibus è da sempre una piattaforma che promuove l’incontro tra le componenti produttive dell’industria agro-alimentare italiana con le missioni commerciali estere provenienti dai maggiori mercati del mondo e con i grandi retailer continentali e internazionali. Questa è la “reason why” per cui la vostra azienda non può mancare un appuntamento come Cibus 2020.

Scopri di più

Aree Speciali e novità di prodotto

Nella sezione Novità di prodotto buyers e professionisti dell’agroalimentare troveranno i prodotti più innovativi presentati per la prima volta a Cibus dagli oltre 3.000 espositori.
Cibus Innovation Corner riunisce il meglio del Food Authentic Italian da oltre 3.000 produttori: una vetrina unica per il Food & Retail

Scopri di più

MAPPA DEL QUARTIERE

UN LAYOUT ESPOSITIVO DI 135.000 mq

SCOPRI

ELENCO ESPOSITORI

LE AZIENDE CHE HANNO SCELTO CIBUS 2018

SCOPRI

REVIEWS

At Cibus there are many product innovations.

 

Chris Garzino

Fairway Market - UNITED STATES OF AMERICA

A very useful event for buyers, both for the relations with one’s current suppliers and to learn about innovations and new business opportunities.

 

Jacobus Marthinus Crafford

Shoprite Checkers - SUDAFRICA

I would recommend Cibus to my colleagues because I think it is a must for all the professionals of this industry.

 

Kseniia Kalinina

Aie Premium - RUSSIA

Cibus impressed me because there are many suppliers, it is well organised and it is very easy to manage one’s time, to plan one’s meetings.

Anna Malko

Metro - UKRAINE

At Cibus there is a lot to discover, it is a paradise for those who work in the food industry.

Haouchine Hakim

Pizza Express - CHINA

Most of the business contacts are of good quality. The hosted buyer program is a very good mechanism to facilitate the business opportunities between the countries.

Weixin Yang

Import Manager, Metro – CHINA

Italian Food is a capital reality for the economy and the development of the country on an international scale. Parma has made a fantastic job of bringing together so many producers.

Alex Tosolini

Senior Vice President, The Kroger Company – UNITED STATES OF AMERICA

The organization was excellent and I hope to return in the next edition.

Miren Jasone Ruiz Arregui

Purchasing Manager, Eroski – SPAIN

Terrific show with so much to offer in the way of new products that are on trend.

Chris Graas

KeHE Distributors - UNITED STATES OF AMERICA

I met thousands of awesome Italian business partners at Cibus!

Donghee Ahn

Aeon Trading Company - SOUTH KOREA

This was an amazing opportunity to get exposure to a very vast range of Italian companies and products. The show was beautifully set up and easy to navigate. I made some great connections that I hope will positively impact our business in the future. Thank you!

Claudia Vorlaufer

Earls Kitchen and Bar - CANADA

It is good to have a fair where you can meet all the interesting Italian suppliers. It is well organized and for me it was added value for my knowledge.

Michel Mahulette

AMS Sourcing - NETHERLANDS

World best show, class and full of exciting product. its my 5th time visit and this show keeps getting better and better.

Girar Gerardos Vouyoukas

Fresh Express LLC - UNITED ARAB EMIRATES

La situazione è precipitata negli ultimi giorni col moltiplicarsi dei divieti di diversi Paesi a viaggiare verso e dall’Italia. Tutto ciò ha reso le condizioni di contesto troppo instabili: una situazione che avrebbe potuto danneggiare Cibus e l’investimento dei nostri espositori nonché la reputazione di Parma nel suo anno da Capitale della Cultura. La collocazione a settembre è una scelta responsabile e strategica: Cibus si potrà presentare come l’appuntamento chiave dell’autunno per il mercato internazionale e per il Food Made in Italy. Di qui la decisione di posticipare. Nell’interesse di tutti.

Antonio Cellie

CEO di Fiere di Parma

A unique oppotunity to deeply know about italian food. Professional but close to the client. Seriously, a great approach to the “new traditional Italian Market”.

Maria Mercedes Garcia Goti

Eroski - SPAIN

A good fair in many ways. Perfect size, not too small or too big and the suppliers had time to engage in discussions and meetings. Very well organized by the staff. I definitely would recommend joining the fair.

Jessica Brostroem

Coop - SWEDEN

Cibus is the closest and deepest place to meet Italian food.

Kim Junyoung

Hyundai Department Store - SOUTH KOREA

It led to the business from now on. I think it is a great fair.

Takayoshi Yamawaki

Isetan Mitsukoshi - JAPAN

Really its a unique show in the whole world that I can’t missed.

Khan Mohammed

Olayan Food Services Company - SAUDI ARABIA

Abbiamo fatto il possibile per non arrivare alla decisione di rinviare Cibus ma l’incertezza e le preoccupazioni che ancora abbiamo nel nostro paese relativamente al persistere del CoronaVirus, che ha come conseguenza il pericolo di avere una presenza non adeguata di visitatori ed espositori, ci obbliga a rinviare a settembre

Ivano Vacondio

Presidente di Federalimentare

CONTATTI

Mettetevi in contatto con noi. Il nostro team sarà felice di aiutarvi per rendere la vostra partecipazione a CIBUS semplice ed efficace.

Segreteria espositori

CIBUS Management

Elda Ghiretti – Cibus and Food Global Coordinator
e.ghiretti@fiereparma.it

Riccardo Caravita – Cibus and Food Brand Manager
r.caravita@fiereparma.it

Marketing & Comunicazione

Alice Andrei
a.andrei@fiereparma.it

Greta Spinsanti
g.spinsanti@fiereparma.it

Cecilia Caporali – Media Planning
c.caporali@fiereparma.it

Ufficio commerciale

Gabriele Antonini – Beverages, Chilled & Frozen Food
tel. +39 0521 996 849
g.antonini@fiereparma.it

Francesco Arcuri  – Institutional Organizations & Associations
tel. +39 0521 996530
f.arcuri@fiereparma.it

Enrico Canuti – Dairy, Meat & Cold Cuts
tel. +39 0521 996234
e.canuti@fiereparma.it

Nazzarena Gorreri – Grocery, Confectionery & Bakery
tel. +39 0521 996828
n.gorreri@fiereparma.it

Cibus Buyers Program

Alice Castellani
a.castellani@fiereparma.it

Caterina Sestito
c.sestito@fiereparma.it

Maria Laura Vietina
m.vietina@fiereparma.it

Ufficio Stampa

Fanini Ufficio Stampa
tel. +39 339 6668750
tel. +39 389 2443460
fanini1@faniniufficiostampa.com